fbpx

Over mij

Van dagelijkse paniekaanvallen tot coach.

In 2013 veranderde mijn leven compleet…

Mijn allereerste paniekaanval zal ik nooit meer vergeten. Ik zat in de auto en ineens werd alles zwart voor mijn ogen. Ik kreeg last van hartkloppingen en het leek alsof ik elk moment kon neervallen. Ik dacht dat ik dood zou gaan. 

Ik belandde op de spoedafdeling. Na medisch onderzoek bleek dat ik niks mankeerde en een paniekaanval had gehad. Opgelucht ging ik naar huis…

En daar zette deze ellende zich voort. Opeens kreeg ik deze aanvallen in de supermarkt, op feestjes, op het terras, op mijn werk. 

Van jonge twintiger die veel wou reizen, altijd ging feesten en elke minuut van het leven genoot veranderde ik in iemand die dagelijks moest vechten tegen aanvallen.

De huisarts kon niks anders voor mij doen dan medicatie voorschrijven. De psycholoog zei dat ik afleiding moest zoeken. Ik voelde me niet geholpen.

Ik ben zelf op onderzoek uitgegaan. Ik ben het angstsysteem gaan onderzoeken, talloze boeken en documentaires verslonden en ik heb bijna alle methodes uitgeprobeerd. Van hypnose tot kruiden, ik heb met alles ervaring.

Ik heb ontdekt wat echt werkt en heb al mijn kennis en ervaring in mijn online programma gestoken.

Ik ben jaren kwijt door paniekaanvallen. Het is nu mijn levensmissie om te zorgen dat anderen dit niet hoeven mee te maken.

Wil je meer over mij weten? Stuur een mailtje of volg mij op sociale media. Ik beantwoord alles binnen 24 uur.

Liefs en misschien tot snel,

Andrea

‘Ik ben jaren kwijt door paniekaanvallen. Het is nu mijn levensmissie om te zorgen dat anderen dit niet hoeven mee te maken.’ – Andrea